centrum_panorama_hostshopping
Elliot Duvert Foto: Insändarbild

Elliot Duvert till Ungdomsfinnkampen

Märstasonen Elliot Duvert fick på torsdagen besked att han tas med i Sveriges trupp till Ungdomsfinnkampen: - Det känns fantastiskt kul och spännande, hälsar Elliot till märsta.nu

centrum_artikel_host

I helgen slog Elliot Duvert till med guld på USM. Under torsdagen skulle han få besked om han kom med till Ungdomsfinnkampen. Framåt kvällen blev det ett positivt svar; Elliot får dra på sig den svenska landslagsdressen helgen 24-25 augusti på klassiska Stockholms stadion.

Elliot hälsar via mail att det ska bli kul och spännande att vara med i ungdomslandslaget, eftersom det är första gången så är det mycket frågor och val av kläder. Han kommer bara tävla i höjd eftersom målet är att bara ha en gren per tävlande. Målet är att vinna och ta poäng till Sverige, han är även ute efter ett personligt rekord med ett par centimeter till. Redan nu i helgen slipar han formen i Lag-USM för sin klubb.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

centrum_host_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys