centrum_panorama_hostshopping
Nadja Karademir för ett år sedan på FramtidsgalanFoto: Pressbild/Framtidsgalan

Efter vinsten på Framtidsgalan: Nadja blev chef

Ett år efter att Nadja Karademir prisats på Framtidsgalan som Årets inspiratör är hon nu biträdande enhetschef på Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Nadja Karademir arbetade på Hemskogens äldreboende då hon nominerades av sin chef till Framtidsgalan, hon vann kategorin Årets inspiratör. Idag har kommunen tagit till vara på hennes kompetens och hon är numera biträdande enhetschef:
– Jag har hållit i några föreläsningar, träffat politiker och chefer på olika nivåer, byggt upp ett nätverk samt jobbat med mitt egna varumärke. Det har varit väldigt roligt och givande, säger Nadja Karademir i ett pressmeddelande från Framtidsverket.

Framtidsverket har följt upp med vinnaren efter ett år. Att bli nominerad och vinna på galan var ett stort inslag i hennes karriär:
– Jag pratade alltid kring mitt yrke som undersköterska samt om hur vi undersköterskor arbetar och hur läget ser ut inom vården. Framtidsgalan har haft en stor betydelse för mig då jag nu ser hur kritiskt läget ser ut inom den offentliga sektorn och att vi behöver rekrytera och locka många fler, förklarar Nadja.

Nu är det på nytt dags att skicka in nomineringar till Framtidsgalan. Framtidsgalan uppmärksammar engagemang i offentlig sektor. Nadja uppmanar alla att anmäla kollegor eller chefer:
– Nominera på! Stjärnor behöver lyftas fram för att andra stjärnor skall våga kliva fram, säger Nadja.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Nyheter En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
klara_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host