defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Efter förlusten – Ödesmatch väntar för Wings

Wings föll mot Strömsbro med 5-3 på onsdagskvällen och nu blir det ödesmatch i sista omgången mot rivalerna Väsby.

centrum_artikel_host

Det var sämsta möjliga resultat för Wings på onsdagen. Man föll med 5-3 efter en total genomklappning i sista perioden där Strömsbro vände tvåmålslunderläge till 3-3 med 12 minuter kvar, sen tog man ledningen efter 16.28 och 5-3 kom i tom kasse. Vid seger hade Wings säkrat spel i Allettan. Nu blir det en ödesmatch hemma mot Väsby. Inte nog med att man måste vinna, dessutom behöver både Strömsbro och Hanviken tappa poäng. Båda lagen möter redan avsågade motståndare. Dessutom har Väsby chans att slå spiken i kistan på rivalen från Märsta.

oppethus_helsida_2023
centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

connys_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

humbacken_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
oppethus_agy_2023_outsider
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider