sap_feb_pan
Foto: Daniel Iskander/Genrebild

Effekt Svenska AB landar stort avtal i Huddinge

Märstaföretagert Effet Svenska AB har vunnit en upphandling med Huddinge kommun gällande lokalvård: - Vi är mycket glada över förtroendet från Huddinge kommun, säger Effekt Svenskas VD Elias Melki.

centrum_artikel_host

Tidigare har Huddinge kommun bedrivit lokalvård i egen regi. Efter upphandling har Effekt Svenska AB vunnit och tilldelats 144 000 kvadratmeter. Utöver regelmässig städning ska man tillhandahålla kringtjänster som golvvård, fönsterputs, akutsstäd med mera. Avtalet gäller i fyra år från och med i maj i år.
– Vi är mycket glada över förtroendet från Huddinge kommun. Vi har god erfarenhet att ta över lokalvård som drivits i Kommunal regi, det har vi tidigare gjort i bland annat vår hemkommun Sigtuna. Vi ser framemot att sätta i gång med uppdraget och inte minst att få lära känna våra nya medarbetare, säger Effekts Svenska AB:s VD Elias Melki.

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

sportlov
spedition_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

fritidsbanken_sportlov

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

funkisfest_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

connys_helsida
steningekompani_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

foraldranatverk_helsida
skridskodisco_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
connys
centrum_outsider_host
spedition_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider