centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander/Genrebild

Effekt Svenska AB landar stort avtal i Huddinge

Märstaföretagert Effet Svenska AB har vunnit en upphandling med Huddinge kommun gällande lokalvård: - Vi är mycket glada över förtroendet från Huddinge kommun, säger Effekt Svenskas VD Elias Melki.

centrum_artikel_host

Tidigare har Huddinge kommun bedrivit lokalvård i egen regi. Efter upphandling har Effekt Svenska AB vunnit och tilldelats 144 000 kvadratmeter. Utöver regelmässig städning ska man tillhandahålla kringtjänster som golvvård, fönsterputs, akutsstäd med mera. Avtalet gäller i fyra år från och med i maj i år.
– Vi är mycket glada över förtroendet från Huddinge kommun. Vi har god erfarenhet att ta över lokalvård som drivits i Kommunal regi, det har vi tidigare gjort i bland annat vår hemkommun Sigtuna. Vi ser framemot att sätta i gång med uppdraget och inte minst att få lära känna våra nya medarbetare, säger Effekts Svenska AB:s VD Elias Melki.

joes-helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

centrum_host_helsida
dack_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida
ica_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
dack_outsider
nrh