Foto: Pressbild

Eatery har öppnat på Arlanda

Eatery har nyligen öppnat en ny enhet på Arlanda med namnet Eatery Garden. Det är den tredje franchiserestaurangen för Eatery och den andra som har etablerats i samarbete med SSP (Scandinavian Service Partner) på Arlanda flygplats.

centrum_artikel_host

Etableringen är en del av Swedavias ombyggnadsprojekt för Terminal 5, som inkluderar en ny säkerhetskontroll och ett utökad utbud av mat och service.

Eatery Garden på Arlanda strävar efter att skapa en avkopplande miljö som passar alla resenärer oavsett tid på dygnet. Restaurangen har utvecklat en grönare meny och en mysig plats för avslappnade möten, vilket skapar en oas mitt i Arlanda. Även om färgskalan och rätterna på Eatery Garden skiljer sig något från Eaterys andra restauranger, kommer gästerna ändå att känna igen sig i konceptet, enligt Peter Erlandsson, en av Eaterys ägare och grundare.

Eatery Garden Arlanda har utformats i samarbete med SSP och syftar till att vara en modern restaurang med ett brett utbud för alla typer av gäster. Det är en mysig och grönskande restaurang som erbjuder gott om plats för familjer, vänner eller ensamresenärer. Speciell uppmärksamhet har ägnats åt att skapa en meny och en atmosfär som passar hela familjen.

Restaurangen strävar efter att erbjuda en pålitlig och spännande upplevelse för resenärer, oavsett om det är en tidig frukost, avslappnad brunch, eller en middag under sena kvällar. Menyn är mångsidig och inkluderar napolitanska pizzor, sallader, smårätter för delning och en signaturrätt, den italienska piadinan. Det finns även speciella alternativ för yngre gäster, såsom köttbullar, pannkakor, milkshakes och lekfulla drinkar. Eatery Garden Arlanda ligger i den nya delen av Terminal 5 på Arlanda, strax efter säkerhetskontrollen och den stora taxfreebutiken.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

ica_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

slottsby_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

connys_helsida
defacto_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

wenngarn_jul_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

joes-helsida
storemore_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

pantamera_avc_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
storemore_out
slottsby_outsider
nrh_sigtuna
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider