centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

easyJet startar två nya linjer från Arlanda

easyJet lanserar linjer till Mallorca och Malaga redan i sommar från Arlanda.

centrum_artikel_host

Det brittiska flygbolaget easyJet utökar sitt utbud från Arlanda med tv nya linjer. Man flyger sedan tidigare till Berlin och Geneve. Med anledning av den ökande efterfrågan på flygresor tillkommer två nya linjer till spanska Mallorca och Malaga. Under sensommaren planerar easyJet också att återuppta linjen till Milano.
– Vi är förstås väldigt glada att easyJet ser fler möjligheter på den svenska marknaden och vågar satsa och expandera efter dessa tuffa tider. Den utökade tillgängligheten blir viktig i återstarten efter pandemin i hela Sverige. Mallorca är en av svenskarnas populäraste resmål både för att fira semester eller hälsa på nära och vi vet att många just nu längtar efter att resa och mötas, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

Starten sker 20 juli och man trafikerar Mallorca tre dagar i veckan samt Malaga två dagar i veckan.
– Vi vet att våra kunder inte kan vänta med att utforska Europa, fly till solen eller återförenas med vänner och familj, så vi har adderat två nya linjer till Palma de Mallorca och Málaga för att ytterligare stärka vårt erbjudande från Stockholm, som redan ansluter till populära europeiska destinationer såsom Berlin, Geneve och Milano, och ger kunderna ännu fler valmöjligheter, säger William Vet, Country Manager på easyJet.

sigtunakampen_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
sigtunakampen_outsider
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
eldsjal2024_out