helsida_bostad
Foto: Pressbild

Duon Långbacka/Bådagård besöker Kulturlänken

Kulturlänken får besök av duon Långbacka/Bådagård som består av Maja Långbacka och Matilda Bådagård.

centrum_artikel_host

Långbacka/Bådagård har beskrivits som pop med folksjäl eller folk med popsjäl. Nu kommer de till Märsta för spelning på Kulturlänken 12:e oktober. De blandar folkmusik med pop på sitt eget säregna och filmiska sätt. De har bland annat gjort filmmusik till Camilla Läckbergs Glaciär.
– Vi älskar att få möta olika slags publik på olika typer av scener, från det lilla intima rummet till stora festivalhav, säger Långbacka/Bådagård.

Turnén består bara av åtta stopp, varav storstäderna Göteborg, Stockholm och Malmö är tre. Bara Haninge, Märsta och Trosa hör till de mindre platserna som får besök.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

toppbanner

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
arbete_outsider
pantamera_out