centrum_panorama_hostshopping
Frida Nellbeck, ordförande i SMGKFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Dubbla utmärkelser för SMGK

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: - Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

centrum_artikel_host

Sigtuna Märsta Gymnastikförening har under året prisat som Årets förening 2020 av både Svenska gymnastikförbundet och Uppsvenska Gymnastikförbundet: – Superkul! Det känns väldigt stort och ärofyllt att vi har blivit utsedda till årets förening, säger Frida Nellbeck, ordförande i SMGK, till Svensk Gymnastik.

Priserna har haglat över SMGK under 2021. Svenska Gymnastikförbundet utnämnde dem till Årets gymnastikförening och distriktsförbundet Uppsvenska Gymnastikförbundet gav dem samma pris på regional nivå. SMGK kommer få 15 000 i prispengar av Svensk Gymnastik.
– Jag tror att det mycket har att göra med vårt hårda arbete med vår värdegrund. Det är ett arbete som har tagit lång tid att implementera men väl på plats så har det vart till en stor hjälp i vår förning, både för gymnaster, ledare och föräldrar som har kunnat ta stöd från våran värdegrund i beslut och värderingar. Sen tror jag också att vårt arbete i föreningen för att alla ledare ska må bra och ha en bra utbildning har vägt upp mycket i beslutet som årets förening, säger Frida i ett uttalande till Svensk Gymnastik.

I motiveringen står det bland annat att Årets förening utvecklat sin förening i en mycket positiv riktning och fått med värdegrundsfrågorna i verksamheten. Man arbetar inkluderande och är lyhörda inför medlemmars åsikter och önskemål.

brobygget_2024
mp_tack_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys