eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

centrum_artikel_host

Damerna inledde med en stark uppvisning i Vikingahallen när de besegrade Alingsås och säkrade säsongens första seger. Stämningen steg ytterligare när herrarna kämpade sig till seger i en tuff bortamatch mot Drott. Herrlaget låg till och med under med en poäng med sju minuter kvar att spela men återhämtade sig snabbt när Gustav Näslund tog täten och tryckte in två snabba mål. Detta avgörande ögonblick tillät dem att behålla ledningen och slutligen vinna med 32–30, i en match som var fylld med spänning och intensitet.

Gustav Näslunds makalösa åtta mål totalt gjorde honom till matchens gigant och en nyckelspelare för herrlagets seger. Resultatet innebär att Skånela IF fortsätter att sätta press på serieledarna Helsingborg samtidigt som de bibehåller ett försprång på tre poäng före Varberg på tredjeplatsen.

Slutresultatet, 30–32 (14–15) i Skånelas favör, markerar en helg av triumfer för både dam- och herrlagen och kastar in dem i en positiv riktning i tabellen, vilket ger laget en extra dos av motivation och energi inför kommande utmaningar.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

mp_helsida_eu
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

storemore_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
storemore_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys