moderat_pan_nov
Foto: Genrebild

Dubbdäcksförbud skjuts upp i två veckor

Reglerna om dubbdäck skjuts upp två veckor innan de träder i kraft.

centrum_artikel_host

15:e april skulle det egentligen egentligen träda ikraft ett dubbdäckförbud såvida det inte råder vinterväglag. Men nu skjuter Transportstyrelsen upp datumet till 30:e april med anledning av coronautbrottet. Detta för att riskgrupper inte ska utsättas för smitta och man vill undvika att fordonsägare riskerar att köra olagligt på grund av begränsad bemanning på verkstäder.
– Fordonsägare får nu längre tid på sig att hinna byta till sommardäck. Men vi uppmanar fordonsägare som kan byta däck i tid före den 15 april att också göra det. Detta för att undvika rusning till verkstäderna i slutet av månaden, säger Hans Norén, utredare på Transportstyrelsen.

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

agy_oppethus

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider