centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Drivelab satsar på mässor

Drivelab kommer i september att står som värd för en entreprenadmässa: - Vi följer vår plan och Entreprenad Lives koncept är enkelt och väldigt uppskattat. Entreprenad Live arrangeras där marknaden finns och det byggs mycket, berättar Hans-Erik Kristensson, projektledare.

centrum_artikel_host

Flera entreprenadsmässor har hållits i Stockholm under våren, en av dessa i Skepptuna i maj. Men nu kommer ytterligare en till kommunen då Arlandastad Holding arrangerar Entreprenad Live i slutet av september.
– Mässan designas så att alla som medverkar kan göra det i lagom stora montrar, inga stora skrytmontrar som är svåra att räkna hem och till sist Entreprenad Live är live. Branschen behöver mötesplatser som lämpar sig för att prova utrustning och maskiner. Det kan vi erbjuda i Skåne, Göteborg och nu också i Stockholm, uppger Hans-Erik Kristensson, projektledare.

Nysatsning på mässor
Anledningen till att det blir mässa just på Drivelab-området är läget vid Arlanda och nära Stockholm. Entreprenad Live ska bli startskottet för Arlandastads Holdings satsning på mässor:
– Med DRIVELAB BIG tar vi nästa steg fortsätter. Dieter Sand. DRIVELAB BIG är en, permanent mässa, utbildnings och mötesplats som kommer att fokusera på och är dimensionerad för stora fordon. Entreprenad Live Stockholm blir startskottet, kommenterar Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

brobygget_2024

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
connys
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out