centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skånela IF/Twitter

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

centrum_artikel_host

29-29 slutade matchen mellan Skånela-Amo efter en riktig nagelbitare. Amo ledde inledningsvis men Skånela vände och hade som mest 15-10 i första för att sedan tappa till 15-12 i paus. I andra är det Skånela i förarsätet och man leder med 2-3 bollar konstant. Amo kämpar sig ikapp och kvitterar till 26-26 med knappt sex minuter kvar att spela. Skånela går på nytt upp i tvåmålsledning 29-27 med mindre än två minuter kvar att spela. Dock var det Amo och förre skånelacoachen Andreas ”Stocken” Stockenberg som skulle få sista ordet. Amo reducerar med 90 sekunder kvar att spela. Skånela äger sen bollen och tar en timeout med 30 sekunder kvar. Skånela knyter inte ihop säcken utan det är Amo som får sista ordet och med bara fyra sekunder kommer kvitteringen.

Målen
Broman 6, Tapper 6, Nilsson 6, Ganibegovic 3, Omerovic 3, Näslund 2, Lahdo 1, Lindholm 1, Nielsen 1

hockeyskola_helsida
joes-helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

skanela_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

defacto_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

moderat_fokus_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

sap_sep23_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

centrum_host_helsida
connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

pantamera_avc_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

nrh_sigtuna
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
nrh
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
skanela_outsider
connys
pantamera_out