centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skånela IF/Twitter

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

centrum_artikel_host

29-29 slutade matchen mellan Skånela-Amo efter en riktig nagelbitare. Amo ledde inledningsvis men Skånela vände och hade som mest 15-10 i första för att sedan tappa till 15-12 i paus. I andra är det Skånela i förarsätet och man leder med 2-3 bollar konstant. Amo kämpar sig ikapp och kvitterar till 26-26 med knappt sex minuter kvar att spela. Skånela går på nytt upp i tvåmålsledning 29-27 med mindre än två minuter kvar att spela. Dock var det Amo och förre skånelacoachen Andreas ”Stocken” Stockenberg som skulle få sista ordet. Amo reducerar med 90 sekunder kvar att spela. Skånela äger sen bollen och tar en timeout med 30 sekunder kvar. Skånela knyter inte ihop säcken utan det är Amo som får sista ordet och med bara fyra sekunder kommer kvitteringen.

Målen
Broman 6, Tapper 6, Nilsson 6, Ganibegovic 3, Omerovic 3, Näslund 2, Lahdo 1, Lindholm 1, Nielsen 1

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
klara_outsider
brobygget_outsider