centrum_panorama_hostshopping
Foto: Skånela IF/Twitter

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

centrum_artikel_host

29-29 slutade matchen mellan Skånela-Amo efter en riktig nagelbitare. Amo ledde inledningsvis men Skånela vände och hade som mest 15-10 i första för att sedan tappa till 15-12 i paus. I andra är det Skånela i förarsätet och man leder med 2-3 bollar konstant. Amo kämpar sig ikapp och kvitterar till 26-26 med knappt sex minuter kvar att spela. Skånela går på nytt upp i tvåmålsledning 29-27 med mindre än två minuter kvar att spela. Dock var det Amo och förre skånelacoachen Andreas ”Stocken” Stockenberg som skulle få sista ordet. Amo reducerar med 90 sekunder kvar att spela. Skånela äger sen bollen och tar en timeout med 30 sekunder kvar. Skånela knyter inte ihop säcken utan det är Amo som får sista ordet och med bara fyra sekunder kommer kvitteringen.

Målen
Broman 6, Tapper 6, Nilsson 6, Ganibegovic 3, Omerovic 3, Näslund 2, Lahdo 1, Lindholm 1, Nielsen 1

joes-helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

dack_helsida
damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

defacto_helsida
ica_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Wiggan taggat trots att skyttekungen lämnat

Fotboll Wigör tar nya tag i årets Division 7, men man får göra det utan sin notoriske målskytt Oskar Brask som lämnat för studier i Umeå: - Vi är riktigt spända inför kommande säsong. Det var en besvikelse att vi inte lyckades nå hela vägen förra året, men vi har knutit näven i fickan och har satt upp som mål att vinna serien i år, säger tränare Viktor Brask.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
connys
dack_outsider