moderat_pan_nov
Foto: Skånela IF/Twitter

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

centrum_artikel_host

29-29 slutade matchen mellan Skånela-Amo efter en riktig nagelbitare. Amo ledde inledningsvis men Skånela vände och hade som mest 15-10 i första för att sedan tappa till 15-12 i paus. I andra är det Skånela i förarsätet och man leder med 2-3 bollar konstant. Amo kämpar sig ikapp och kvitterar till 26-26 med knappt sex minuter kvar att spela. Skånela går på nytt upp i tvåmålsledning 29-27 med mindre än två minuter kvar att spela. Dock var det Amo och förre skånelacoachen Andreas ”Stocken” Stockenberg som skulle få sista ordet. Amo reducerar med 90 sekunder kvar att spela. Skånela äger sen bollen och tar en timeout med 30 sekunder kvar. Skånela knyter inte ihop säcken utan det är Amo som får sista ordet och med bara fyra sekunder kommer kvitteringen.

Målen
Broman 6, Tapper 6, Nilsson 6, Ganibegovic 3, Omerovic 3, Näslund 2, Lahdo 1, Lindholm 1, Nielsen 1

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
nrh
marknaden_outsider
pantamera_out
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider