centrum_panorama_hostshopping

Dramatisk match slutar oavgjord mellan Märsta IK och Enköpings SK i Division 3 Norra Svealand

I en spännande och målrik match mellan Märsta IK och Enköpings SK på Midgårdsvallen Märsta, slutade det med en dramatisk oavgjord ställning på 3-3. De båda lagen gav allt på planen och bjöd publiken på en underhållande fotbollsupplevelse.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med intensitet när Enköping tog ledningen i den 31:a minuten genom Kakra Boakye-Mensa, som tog vara på ett fint anfall och snyggt placerade bollen i nätet. Men Märsta IK svarade snabbt tillbaka när Lukas Makdesi kvitterade i den 41:a minuten med ett precist skott.

Innan halvtidsvilan lyckades Märsta IK ta ledningen genom Troy Linnes, som visade upp sina målskyttetalanger i den 43:e minuten. Hemmapubliken gick till paus med förhoppningar om att hålla ledningen och ta tre viktiga poäng i jakten på kvalplats till Division 2.

Men i den andra halvleken visade Enköpings SK varför de är serieledare när Haris Bajramovic stod för en dubbel i den 56:e och 70:e minuten och vände matchen till 2-3 för gästerna. Märsta IK gav dock inte upp och kämpade vidare för att få med sig åtminstone en poäng.

I den nervkittlande tilläggstiden, närmare bestämt i den 93:e minuten, blev Märsta IK:s ansträngningar belönade när Calvin Almeida Yarjah kvitterade till 3-3. Midgårdsvallen exploderade av glädje när domaren blåste av matchen med ett slutresultat som speglade intensiteten på planen.

Med en poäng var behåller Enköpings SK sin position som serieledare medan Märsta IK, som ligger femma, fortfarande i jakten på en kvalplats till Division 2. Med fem poäng upp till kvalplatsen har Märsta IK fortfarande chansen att avancera och kommer säkerligen att kämpa hårt i återstående matcher.

Publiken, som bestod av 143 åskådare, fick definitivt valuta för pengarna när de bevittnade denna fantastiska match mellan två hårt kämpande lag. Nu återstår att se hur båda lagen kommer att prestera i de kommande matcherna, och vilka av dem som till slut når sina mål i Division 3 Norra Svealand.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida
moderat_fokus_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

connys_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

sap_sep23_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
pantamera_out
hockeyskola_outsider
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
connys
ica_outsider