eu_valet_panorama

Dramatisk match slutar oavgjord mellan Märsta IK och Enköpings SK i Division 3 Norra Svealand

I en spännande och målrik match mellan Märsta IK och Enköpings SK på Midgårdsvallen Märsta, slutade det med en dramatisk oavgjord ställning på 3-3. De båda lagen gav allt på planen och bjöd publiken på en underhållande fotbollsupplevelse.

centrum_artikel_host

Matchen inleddes med intensitet när Enköping tog ledningen i den 31:a minuten genom Kakra Boakye-Mensa, som tog vara på ett fint anfall och snyggt placerade bollen i nätet. Men Märsta IK svarade snabbt tillbaka när Lukas Makdesi kvitterade i den 41:a minuten med ett precist skott.

Innan halvtidsvilan lyckades Märsta IK ta ledningen genom Troy Linnes, som visade upp sina målskyttetalanger i den 43:e minuten. Hemmapubliken gick till paus med förhoppningar om att hålla ledningen och ta tre viktiga poäng i jakten på kvalplats till Division 2.

Men i den andra halvleken visade Enköpings SK varför de är serieledare när Haris Bajramovic stod för en dubbel i den 56:e och 70:e minuten och vände matchen till 2-3 för gästerna. Märsta IK gav dock inte upp och kämpade vidare för att få med sig åtminstone en poäng.

I den nervkittlande tilläggstiden, närmare bestämt i den 93:e minuten, blev Märsta IK:s ansträngningar belönade när Calvin Almeida Yarjah kvitterade till 3-3. Midgårdsvallen exploderade av glädje när domaren blåste av matchen med ett slutresultat som speglade intensiteten på planen.

Med en poäng var behåller Enköpings SK sin position som serieledare medan Märsta IK, som ligger femma, fortfarande i jakten på en kvalplats till Division 2. Med fem poäng upp till kvalplatsen har Märsta IK fortfarande chansen att avancera och kommer säkerligen att kämpa hårt i återstående matcher.

Publiken, som bestod av 143 åskådare, fick definitivt valuta för pengarna när de bevittnade denna fantastiska match mellan två hårt kämpande lag. Nu återstår att se hur båda lagen kommer att prestera i de kommande matcherna, och vilka av dem som till slut når sina mål i Division 3 Norra Svealand.

Denna text genererades med en textrobot

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
bygdensdag_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

connys_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

pantamera_avc_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

seniormassa_pan
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
bygdensdag_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider