kyrka_advent _pan

Döms till fängelse för grov narkotikasmuggling

En man som försökte smuggla in 5,6 kilo cananbis via Arlanda döms till fängelse i två och ett halvt år.

centrum_artikel_host

En man som anlände med ett plan från Barcelona i oktober hade med sig 5,6 kilo cannabis i en väska. Han ertappades i tullen och greps. Mannen hävdade att han behövde cannabis för eget bruk eftersom han inte mår bra och att cannabis är dyrt att köpa i Sverige. I samband med kontrollen hävdar mannen att han inte visste vad det var för cannabis i väskan. Mannen ändrade alltså sin berättelse i rätten. Han förekommer tidigare för narkotikabrott i belastningsregistret och döms till 2,6 års fängelse för grov narkotikasmuggling. Mannen är folkbokförd i Värmland och innehar ghanesiskt medborgarskap.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
connys
nrh
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider