helsida_bostad
Foto: Daniel Iskandar

Döms för köttkupp på COOP

Två män döms för att ha försökt stjäla kött på COOP.

centrum_artikel_host

I juni drabbades COOP i Märsta av två aggressiva snattare som försökte stjäla kött. Tumult uppstod i samband med stölden då männen togs på bar gärning. Nu har de dömts till fängelse i en månad och villkorlig dom, fängelsedomen anses vara helt avverkad av Attunda tingsrätt på grund av häktning. Männen döms för försök till stöld och Häleri. I männens bil fann polisen kött från ICA och Willysbtiker till ett värde av 5000 kronor. Männen åtalades för stöld men döms alltså för försök till stöld då de inte lyckades stjäla köttet. De ska tillsammans betala skadestånd på 1600 kronor till COOP.

COOP:s säkerhetskontrollant såg hur en av männen lastade in kött i en väska, polis befann sig utanför butiken och han bad dem bistå. Männen släppte dock väskan innan de begav sig ut, detta på grund av att de avslöjats av både säkerhetsexperten och COOP:s butikschef. En av männen är även känd från tidigare stölder. I männens bil fanns 37 förpackningar kött till ett värde av 5000 kronor.

centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Öhlund kopplas till Hells Angels

Politik SD:s toppnamn Rune Öhlund kopplas till Hells Angels avslöjar Expo: - Jag tar avstånd från deras leverne och vad dom håller på med, säger Öhlund till Expo.

toppbanner
ungdomsarbete_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
nrh