kyrka_advent _pan

Döda kor påträffade utanför Arlanda – Ägaren anmäls för djurplågeri

En anmälan om djurplågeri upprättades under morgonen sedan polis kallats till en gård utanför Arlanda på grund av att lösa kor gick omkring.

centrum_artikel_host

Vid 7.30 i morse kallades polis till en gård utanför Arlanda sedan uppgifter kommit in om att korna gick lösa på en äng vid vägen. I samband med att patrullen gjorde en kontroll på gården påträffade man sedan ett 10-tal döda kor, dessutom fanns ett större antal tamdjur på gården. Anläggningen och gården visade tecken på vanvård varav beslut om omhändertagande av djuren togs av länsveterinären, skriver Polisen på sin hemsida.

Under fredag kväll kallades ambulans och räddningstjänst till gården efter att ägaren skadats av ett djur. De omhändertagna djuren kommer att få den tillsyn som behövs av veterinärer eller andra kunniga inom gårdsverksamhget. Polisens djurskyddsgrupp kommer att arbeta med ärendet och vidta de åtgärder som anses nödvändiga.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
connys_helsida
moderat_pan_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
pantamera_out