eldsjal2024_pan

Detta kan du göra under sportlovet

Nu är det sportlov i Sigtuna kommun och det finns många gratisaktiviteter för barn och unga i kommunen.

centrum_artikel_host
Vet du inte vad du ska göra under Sportlovet? Sigtuna kommun har massor av aktiviteter både inom idrott och kultur. Varje dag finns det något för någon. Brobygget håller till på Ekilla och Valsta sporthall. Valsta Fritidsgård har skapandeverkstad.
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
storemore_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider