eldsjal2024_pan
Foto: Rosie Alm/Sigtuna kommun

Detta kan du göra under sommaren

Sommarlovet är här och Sigtuna kommun storsatsar på aktiviteter för barn och ungdomar.

centrum_artikel_host

Närmare 30 aktiviteter arrangeras för barn och ungdomar under sommarlovet. Det är en historisk satsning på sommarlov från Sigtuna kommuns sida. Midgårdsbadet öppnade redan förra fredagen efter två års pandemi. Brobygget har aktiviteter i Valsta och Ekilla sporthallar för barn under 13 år. Över 13 år har Brobygget aktiviteter på Midgårdsvallen.

Här kan du hitta alla aktiviteter i sommar

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys