defacto_pan2020
Mordet i Steninge 2/10
Intersport stängde nerFoto: märsta.nu
Ett stort antal bilbränder drabbade kommunen, något som Polisen såg som en reaktion mot insatser mot kriminella nätverk i MärstaFoto: Magnus Granhagen
Båtolycka i Rävsta där en person avledFoto: Magnus Granhagen

Detta hände 2020

2020 närmar sig sitt slut, ett år som dominerats av rapportering om coronapandemin och hur den påverkat lokalsamhället. Många läsare är och var intresserade av nyheter om coronakrisen samt själva viruset och vårdrelaterat information.

centrum_artikel_host

Här är de tio mest klickade nyheterna för 2020. De coronarelaterade nyheterna drog också en del trafik men för att komma upp i topplistan måste en enskild nyhet hamna kring 8000 unika klick, vilket ingen enskild coronartikel om upp i. Mest klickade artikeln var Mordet i Steninge där en man sköts på öppen gata. Rapporteringen kring Steningemordet drog över 20 000 klick 2:a oktober.

joes-helsida
defacto_helsida
connys_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

centrum_host_helsida
dack_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

pantamera_avc_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

ica_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
nrh
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider