socialdemokraterna_maj_panorama
Representanter för Wenngarns slott, Scandinavian XPO och SigtunastiftelsenFoto: Näringslivsgalan

Dessa tre kan vinna Årets Sigtunaattraktion

Nomineringen till Årets Sigtunaattraktion är klar och i år gör Wenngarns slott, Sigtunastiftelsen och Scandinavian XPO upp om priset.

centrum_artikel_host

Näringslivsgalan lyfter fram och hyllar de företag och organisationer som aktivt bidrar till att utveckla Sigtuna som en attraktiv destination. Utmärkelsen ”Årets Sigtunaattraktion” går till en företag eller organisation som inte bara lyfter fram Sigtunas unika kultur och historia, utan även skapar minnesvärda upplevelser för besökare och invånare.

Årets nominerade har på olika sätt bidragit till att göra Sigtuna till en spännande och intressant destination för turister och lokalbefolkning. De nominerade för i år är:

Wenngarns slott/FA Re-rent AB: Wenngarns slott är en historisk pärla som har förvandlats till en modern mötesplats. Tillsammans med FA Re-rent AB har de skapat en unik atmosfär där gammalt och nytt möts, och där besökare kan njuta av både historia och modern komfort.

Scandinavian XPO: Scandinavian XPO är en nyskapande mötesplats och eventarena som lockar både nationella och internationella besökare. Med sina moderna faciliteter och mångsidiga evenemang bidrar de till att sätta Sigtuna på kartan som en plats för spännande möten och upplevelser.

Sigtunastiftelsen: Sigtunastiftelsen är en viktig del av Sigtunas kulturella och intellektuella liv. Genom att erbjuda ett brett utbud av kulturella och pedagogiska aktiviteter samt en vacker omgivning, lockar de besökare som vill lära och uppleva mer av Sigtunas unika kultur och natur.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
connys
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider