socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Näringslivsgalan

Klart med nomineringarna till Näringslivsgalan

Nomineringarna till Näringslivsgalan är nu helt klara.

centrum_artikel_host

Näringslivsgalan 2024 i Sigtuna kommun är äntligen här! Arrangerad av Företagarna i Sigtuna i samarbete med Sigtuna kommun och huvudsponsorn Handelsbanken Sigtuna, samt flera andra företagspartners och sponsorer, utlovar galan en kväll fylld av mingel, överraskningar, trerättersmiddag, glitter och glamour, underhållning och dans. Årets gala kommer att äga rum fredagen den 19 april på Scandinavian XPO.

Under denna storslagna kväll kommer en rad priser att delas ut till lokala företag, inklusive Årets Nyetablering, Årets Hållbarhetsföretag, Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sigtuna kommun. En ny kategori, Årets Sigtunaattraktion, har också introducerats för att hylla de företag eller organisationer som lyfter och utvecklar Sigtuna som destination samt skapar upplevelser för besökare.

Allmänheten har nominerat företag till de olika kategorierna, och antalet nominerade har slagit rekord i år. Efter noggrant övervägande har jurygrupperna valt ut tre företag i varje kategori, och vinnarna kommer att avslöjas under galan den 19 april.

De utvalda nominerade är:
Årets Nyetablering: Pelle och Maries Brödbutik, Villoeco Hälsohuset, och Racimo AB.
Årets Hållbarhetsföretag: Laserpro, Hotell Kristina, och Sigtunahöjden Hotell & Konferens.
Årets Sigtunaarrangör: Wenngarns Slott, Scandinavian XPO, och Sigtunastiftelsen.
Årets Unga Företagare: Eric Karlsson (Jonssons Glasmästeri), Felix, Sofie och Fabian Schollin (Tre Stekare), och Kim Meyer och Atle Nilsson (Sigtuna Gelato).
Årets Företagare: Jeanette Berndt (Laserpro), Gösta och David Ståhl-Fred (Stålfreds AB), och Annelie Molén (Tullsam AB).

”Även om alla de nominerade företagen är vinnare, ser vi fram emot att se vilka som tar hem förstaprisen i varje kategori,” säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun och jurymedlem i Årets Företagare och Årets Unga Företagare.

centrum_host_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

mp_helsida_eu

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host