galan_panorama
Galan hålls på XPO 30:e septemberFoto: Pressbild

Dessa nomineras i Näringslivsgalan

Nomineringarna är klara i de fyra kategorierna i Näringslivsgalan. Här kan du se vilka som kan prisas.

centrum_artikel_host

Näringslivsgalan hålls 30 september i Scandinavian XPO och det är första gången sen 2019 som galan hålls. Nomineringarna är klara och offentliggjorda. Vinnarna utses i samband med galan.

Årets besöksnäringsföretag
Hotell Kristina
Båthuset
Sigtunahöjden hotell & Konferens

Årets Hållbarhetsföretag
Lottas Garfveri
Österby Gård
Swedavia

Årets nyetablering
First distillery Sigtuna
Heat Arlandastad
Olssons Kött & Delikatesser

Årets innovatör
The Hills Yerba Mate
Pelle & Maria (Viby by)
Cykelfix Sigtuna

toppbanner

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
arbete_outsider
galan_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022