kyrka_advent _pan
Foto: MIK/Instagram

Dessa lag får MIK möta nästa år

Märsta IK får möta lag från Uppland och Västmanland i seriespel 2023.

centrum_artikel_host

Svenska fotbollförbundet har lämnat förslag för seriesammansättning 2023. Märsta IK som tog klivet upp i trean hamnar i en serie där hela fem lag är nykomlingar, däribland MIK. Inget lag från Division 2 har hamnat i MIK:s serie. MIK får bland annat möta Bollstanäs, Frej, BKV Norrtälje och Enköpings SK. Fanna följer med upp från fyran till trean. Representantskapsmötet ska fastställa sammansättningen 25/11.

Lagen i Division 3 Norra Svealand
Bollstanäs, Frej, Rinkeby United, Spånga IS, BKV Norrtälje, ESK, Fanna, GUSK, Märsta IK, Procyon, IFK Västerås, Västerås IK.

agy_oppethus
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

advent_kyrka_helsida
hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh