nationaldagen_pan
Årets företagare: Jeanette Berndt, Ronny Latva och Charlotta Söör, Lenny Grahn och Tommy JohanssonFoto: Företagarna
Ludwig Askerwall och Madeleine Pettersson, kan bli Årets Unga företagareFoto: Företagarna

Dessa kan bli Årets företagare 2023

Sigtuna kommun är fylld med entreprenörsanda och framgångsrika företag. Årets Företagare-nomineringarna för 2023 är inget undantag, där tre enastående företagare har utmärkt sig med sina innovativa idéer, starka ledarskap och enastående prestationer. Bland de nominerade återfinns RC Bageri AB, Steningekompaniet AB och Laserpro, medan Årets Unga Företagare-nomineringarna har gått till Madeleine Pettersson från SidebySide AB och Ludwig Askerwall från Sigtuna Bil: Lundqvist & Askervall AB.

centrum_artikel_host

Årets Företagare-nomineringarna för 2023 har presenterats och tre framstående företagare har blivit uppmärksammade för sina insatser. RC Bageri AB, Steningekompaniet AB och Laserpro har alla bidragit till att berika det lokala näringslivet och samtidigt skapa en positiv inverkan på samhället.

Charlotta Söör och Ronny Latva, ägare av RC Bageri AB, har imponerat genom sin snabba tillväxt. Från ett café på Stora Gatan har de expanderat till att driva snart sex enheter på Arlanda och tre i Stockholm. Deras drivkraft är fortfarande att leverera högkvalitativa produkter och ge enastående service till sina kunder.

Tommy Johansson och Lenny Grahn från Steningekompaniet AB är ytterligare två nominerade företagare som har visat uppståndelse inom sina respektive branscher. De har framgångsrikt utvecklat sin verksamhet från en liten skala till en mångsidig verksamhet som erbjuder allt från inredning och konst till trädgårdsprodukter och julmarknader. Genom att erbjuda kompetens och minnesvärda upplevelser har de lyckats locka både nya och trogna kunder.

Jeanette Berndt, ägare av Laserpro, har gjort en personlig utvecklingsresa och skapat ett företag som erbjuder nya perspektiv inom lasergravyr. Med sin kreativa expertis, miljömedvetenhet och fokus på problemlösning erbjuder hon enastående kundservice. Jeanette har imponerat med sitt mod och sitt engagemang för att skapa ett företag som levererar i världsklass.

Årets Unga Företagare-nomineringarna har också uppmärksammats och priset kan gå till två inspirerande entreprenörer. Madeleine Pettersson från SidebySide AB har visat på mod och framgång i en mansdominerad bransch. Som VD, styrelseledamot, jägare och influencer har hon blivit en förebild för andra som vill våga satsa och göra sig hörd.

Den andra som nominerats är Ludwig Askerwall från Lundqvist & Askervall AB. Ludwig är en ung företagare som har gjort ett starkt avtryck i bilbranschen. Han startade sitt första företag redan som sextonåring och har sedan dess byggt upp en imponerande organisation med flera anställda. I sin roll som styrelseordförande och affärsutvecklare har Ludwig visat en otrolig positiv energi och drivkraft.

Denna text genererades med en textrobot

mp_helsida_eu

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

connys_helsida
seniormassa_pan
bygdensdag_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider