helsida_bostad
Foto: märsta.nu

Derbyseger för MIK

Märsta IK vann säsongens andra derby mot Rosersbergs IK med 2-1 under söndagen.

centrum_artikel_host

MIK har alltjämt chans på serieseger sedan man vunnit derbyt mot Rosersberg med 2-1 samtidigt som Fanna överraskande förlorade mot Heby. För direktavancemang krävs nu att MIK vinner mot Håbo samtidigt som särklassiga jumbon Brottby besegrar Fanna. Chansen är inte stor i praktiken men större under har hänt.

Elvis Mashilingi gav MIK ledningen redan i 6:e minuten och kostade sen på sig att missa en straff. I början av andra fick han dessutom syna det röda kortet kort efter att Victor Levén kvitterat. Dock skulle det bli tre poäng till slut efter mål av Xavier Espinoza Contreras.

centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out