centrum_panorama_hostshopping

Derbyförlust för Skånela

Skånela föll för andra matchen i rad när Rimbo bann derbyt inför drygt 700 åskådare.

centrum_artikel_host

Det var en svängig match som spelades mellan Rimbo och Skånela, båda lagen turades om att leda men Skånela fick jaga mest rapporterar Bara handboll. Stora delar av andra var det Rimbo som ledde men man kom ikapp med tio minuter kvar och dessutom tog man en tvåmålsledning.

Rimbo ville dock inte ge sig i den viktiga matchen om kvalplatser och med fyra minuter kvar tog man ledningen med 31-30. Sista sju minuterna nollade man märstalaget och vann med 34-30. Därmed skiljer bara två poäng mellan Skånela och Rimbo som är närmast utanför kvalplats.

Målen
Frank 7, Östling 6, Olsson 6, Ganibegovic 3, Ladan 3, Rahali 2, Sjölin, Nielsen, Näslund

joes-helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

ica_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

dack_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

defacto_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
pantamera_out
connys
ica_outsider
centrum_outsider_host
nrh
dack_outsider