centrum_panorama_hostshopping

Derbydags på Nationaldagen

På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

centrum_artikel_host

Division 5
Märsta Syrianska FC föll klart hemma mot Börje, Börje ledde med 1-0 i paus och ökade på i andra till 4-0. MSFC drog på sig tre varningar men blev nollade. Man blandar och ger i serien, tre segrar och två förluster. På torsdag möter man Storvreta borta i Storvreta.

Lördag
Division 6V: Sigtuna IF-Elvan, kl. 14.00, Ansgarsvallen

Söndag
Division 5S Dam: Rosersberg/Sigtuna-Brottby, kl. 16.00, Råbergsvallen
Division 5S: Örsundsbro-FC Arlanda2, kl, 17.00, Åvallen
Division 6S: Procyon2-Rosersbergs IK2, kl. 14.00, Stenhagens IP.
Division 7S: Unik3-Wigör, kl 12.15, Valsätra konstgräs

Måndag
Division 4: Märsta IK-Rosersbergs IK, kl. 14.00, Midgårdsvallen

mp_tack_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider
centrum_outsider_host