eldsjal2024_pan
Foto: Delta Airlines

Delta lanserar till Arlanda

Nyligen meddelade United att man lanserar trafik till Arlanda, nu är de klart med ännu ett amerikansk flygbolag som flyger New York-Arlanda.

centrum_artikel_host

Från 1 juni flyger Delta New York-Arlanda med en daglig rutt som landar på Arlanda 9.30 och vänder sen tillbaka till USA 11.30. Det aktuella planet har 216 stolar i tre kabinklasser.
– Vi är fokuserade på att återkomma med destinationer som vi vet att våra resenärer älskar. Den som planerar en semester i Europa kommer att upptäcka fler rutter, stolar och destinationer. Det inkluderar en daglig tur till Stockholm från New York JFK med start 1 juni med en Boeing 767-300, skriver Delta i ett pressmeddelande.

 

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

steningekompani_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

connys_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
pantamera_out
mp_eu_outsider