sap_feb_pan
Emilio Lahdo svarade för fyra mål i matchenFoto: Magnus Granhagen

Delad poäng mellan Skånela och Drott

I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

centrum_artikel_host

Skånela inledde matchen starkt och hade en ledning med fyra mål när halvtidssignalen ljöd. Den andra halvleken inleddes lovande för hemmalaget, som hade en 18-13 ledning i mål. Trots detta hade Drott en imponerande period mellan den 35:e och 43:e minuten och lyckades komma ikapp till 19-19.

Skånela tog återigen ledningen och hade en tremålsledning med knappt 11 minuter kvar av matchen. Dock kunde Drott inte bara komma ikapp utan även gå förbi när det återstod 3 minuter och 30 sekunder att spela. Båda lagen kämpade om ledningen i slutskedet av matchen. Skånela hade 25-24 med 69 sekunder kvar, men Drott kvitterade med 30 sekunder kvar. Det sista anfallet gick till Skånela, men inga ytterligare mål producerades.

Målskyttar för Skånela inkluderade Gustav Näslund med 6 mål, Anton Nilsson med 5, Emilio Lahdo med 4, David Källemyr med 3, Jesper Forslund med 3, Filip Tapper med 2, Linus Wärnmark med 1 och Kenan Omerovic med 1.

Tränaren Mattias Flodman kommenterade matchen och noterade en trög start men individuella prestationer som ledde till mål. Trots att matchen kunde kännas som en förlorad poäng, betonade han att laget kämpade genom svårigheterna och var millimeter från att vinna. Många spelare var trötta sista 20 minuterna, och Flodman såg matchen från olika perspektiv, men han ansåg att laget förtjänade poängen.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

sportlov
hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Ishockey Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out