centrum_panorama_hostshopping
Emilio Lahdo svarade för fyra mål i matchenFoto: Magnus Granhagen

Delad poäng mellan Skånela och Drott

I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

centrum_artikel_host

Skånela inledde matchen starkt och hade en ledning med fyra mål när halvtidssignalen ljöd. Den andra halvleken inleddes lovande för hemmalaget, som hade en 18-13 ledning i mål. Trots detta hade Drott en imponerande period mellan den 35:e och 43:e minuten och lyckades komma ikapp till 19-19.

Skånela tog återigen ledningen och hade en tremålsledning med knappt 11 minuter kvar av matchen. Dock kunde Drott inte bara komma ikapp utan även gå förbi när det återstod 3 minuter och 30 sekunder att spela. Båda lagen kämpade om ledningen i slutskedet av matchen. Skånela hade 25-24 med 69 sekunder kvar, men Drott kvitterade med 30 sekunder kvar. Det sista anfallet gick till Skånela, men inga ytterligare mål producerades.

Målskyttar för Skånela inkluderade Gustav Näslund med 6 mål, Anton Nilsson med 5, Emilio Lahdo med 4, David Källemyr med 3, Jesper Forslund med 3, Filip Tapper med 2, Linus Wärnmark med 1 och Kenan Omerovic med 1.

Tränaren Mattias Flodman kommenterade matchen och noterade en trög start men individuella prestationer som ledde till mål. Trots att matchen kunde kännas som en förlorad poäng, betonade han att laget kämpade genom svårigheterna och var millimeter från att vinna. Många spelare var trötta sista 20 minuterna, och Flodman såg matchen från olika perspektiv, men han ansåg att laget förtjänade poängen.

Skånela med på TRIM-SM

Sport Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

brobygget_2024
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider