eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

DB Schenker på Arlanda erhåller exklusiv certifiering

DB Schenker Stockholm Arlanda blir GPD-certifierade och etablerar ett av världens största GDP-kvalificerade logistiknätverk

centrum_artikel_host

DB Schenker Stockholm Arlanda har nu fått den prestigefyllda Good Distribution Practice (GDP)-certifieringen. Detta innebär att deras flygkontor uppfyller de höga kraven på kvalitet och säkerhet som krävs för lagring och distribution av medicinska produkter. Med denna certifiering stärker DB Schenker sin position som en ledande aktör inom läkemedelslogistik.

Veronique Dameme, chef för Global Vertical Market Healthcare på DB Schenker, understryker vikten av att säkerställa högsta standard för medicinska produkter. Hon betonar att varje vårdkedja har en patient i slutet och att DB Schenker därför strävar efter excellens inom läkemedelslogistiken.

Anita Lagerberg, Healthcare Product Manager Nordics på DB Schenker, förklarar att certifieringen gör det möjligt för företaget att stödja både export- och importkunder inom Healthcare-sektorn, inklusive de med de högsta kraven på kvalitet och temperaturkontroll.

Med mer än 150 platser världen över, varav 157 är certifierade idag, täcker DB Schenker nu 80 procent av världens sjukvårdsflöden med GDP-certifikat. Detta gör dem till ett av världens största GDP-nätverk. Certifieringen innebär en ökad säkerhet för kritiska medicinska produkter under hela transportkedjan och stärker den operativa kvalitetsprocessen genom global standardisering och välutbildad personal.

eldsjal2024_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
bygdensdag_outsider
connys
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
mp_eu_outsider