eldsjal2024_pan
David Rindar startar cykelverkstad med sin fru LauraFoto: Insändarbild

David startar cykelverkstad på Norrbacka

En ny cykelverkstad har öppnat upp i Märsta, Det är David Rindar som tillsammans med sin fru Laura startat eget på Norrbacka.

centrum_artikel_host

David Rindar och has fru Laura har bestämt sig för att starta ett lag en cykelverkstad på Norrbackavägen. David berättar att cykeln är en viktig del av hans liv de senaste 15 åren, han har åkt runt i hela landet och varit mekaniker åt elitlag.
– Det finns inga kurser att gå för att bli cykelmekaniker. Man måste lära sig själv. Tiden med elitlagen gjorde mig väldigt stor nytta och på fritiden bygger jag egna cyklar, och har så gjort de senaste tio åren. Samt inte haft ett enda arbete utöver cykelmekaniker sedan dess, berättar David.

David säger att om man vill ha en pålitlig cykelverkstad så ska man kontakta honom, han erbjuder kvalitativa och prisvärda tjänster som passar alla behov. Han satsar även på telefontid dygnet runt och har öppet alla dagar i veckan.

Skincare etablerar i Arlandastad

Näringsliv Avancerad hudvård har blomstrat under de senaste åren, och detta har inte gått obemärkt förbi grundaren av Skincare by Us, Therese Mathisen, och hennes kollega Rebecca Wodajo.

eldsjal2024_helsida
aldreomsorg_helsida
storemore_helsida

ÖoB öppnade i Märsta

Näringsliv ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

steningekompani_helsida

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Näringsliv Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

spedition_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
outsider_aldreomsorg
connys
storemore_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out