eldsjal2024_pan
Willys informerar om de tomma hyllornaFoto: märsta.nu

Därför är hyllorna tomma på Willys

Hyllorna på Willys gapar tomma. Ett problem inte bara i Märstabutiken utan i stora delar av Stockholm/Mälardalen.

centrum_artikel_host

Axfoodbutikerna Willys och Hemköp har problem med leveransproblem till sina butiker. Det automatiserade lagret i Bålsta är orsaken rapporterar Expressen.
– Det är ytterst olyckligt när det blir så här men jag vet också att man jobbar dygnet runt med att komma ikapp med de leveranser som det har varit utmaningar med, säger Axfoods presschef Magnus Törnblom till Expressen.

Över 200 butiker uppges vara påverkade av störningarna och man vet inte när problemet ska vara löst. Dock rör det sig inte om mejeri, frukt och grönt, kylt, fryst eller bröd. Utan det är torrvaror och konserver.

När märsta.nu besöker Willys i Märsta är det tomt i många hyllor, konserver, chips, nötter och diverse annat. Axfood har vidtagit en rad åtgärder enligt Expressen.
– Det har varit vissa butiker som har haft större leveransproblem än andra där det kan vara så att en del leveranser har uteblivit, andra har kommit för sent. Men det går ut varor, så vår förhoppning är att vi inom de närmsta dagarna ska ha jobbat ikapp det här, uppger Törnblom för tidningen.

spedition_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

mp_helsida_eu
storemore_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
storemore_out