kommun_skoterska
Willys informerar om de tomma hyllornaFoto: märsta.nu

Därför är hyllorna tomma på Willys

Hyllorna på Willys gapar tomma. Ett problem inte bara i Märstabutiken utan i stora delar av Stockholm/Mälardalen.

centrum_artikel_host

Axfoodbutikerna Willys och Hemköp har problem med leveransproblem till sina butiker. Det automatiserade lagret i Bålsta är orsaken rapporterar Expressen.
– Det är ytterst olyckligt när det blir så här men jag vet också att man jobbar dygnet runt med att komma ikapp med de leveranser som det har varit utmaningar med, säger Axfoods presschef Magnus Törnblom till Expressen.

Över 200 butiker uppges vara påverkade av störningarna och man vet inte när problemet ska vara löst. Dock rör det sig inte om mejeri, frukt och grönt, kylt, fryst eller bröd. Utan det är torrvaror och konserver.

När märsta.nu besöker Willys i Märsta är det tomt i många hyllor, konserver, chips, nötter och diverse annat. Axfood har vidtagit en rad åtgärder enligt Expressen.
– Det har varit vissa butiker som har haft större leveransproblem än andra där det kan vara så att en del leveranser har uteblivit, andra har kommit för sent. Men det går ut varor, så vår förhoppning är att vi inom de närmsta dagarna ska ha jobbat ikapp det här, uppger Törnblom för tidningen.

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

ica_helsida
sap_sep23_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

pantamera_avc_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

moderat_fokus_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

nrh_sigtuna

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

joes-helsida

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

hockeyskola_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

connys_helsida
adhd_kommun
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
hockeyskola_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
kommun_adhd_outsider
moderat_bli_medlem
swedol_outsider
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
socialdem_sep23_outsider
connys
ica_outsider
nrh