moderat_pan_nov
Björn DanielssonFoto: Wings

Danielsson tillbaka i Wings

Björn Danielsson återvänder till Wings där han började sin spelarkarriär under 80-90-talet.

centrum_artikel_host

Tidigare i år blev det klart att Björn Danielsson slutar som sportchef i Almtuna och att Tony Mårtensson tog över. Björn var uppskattad sportchef i Almtuna i hela åtta år. Nu är det klart att han återvänder till Wings. Klubben som han slog igenom i under slutet av 90-talet med Roger Melin och Tony Mårtensson. Han har även spelat hockey på elitnivå i både AIK och Wings.
– Det här är precis vad Wings behöver, en sportchef som brinner för att utveckla klubben och våra spelare i linje med våra ambitioner. Med Björns engagemang, erfarenhet och kompetens får vi en sammanhållen ledarstab och elitverksamhet, från U16 till A-lag, säger Mats Grewe Wings ordförande.

Björn ser fram emot att arbeta med Wings:
– Det känns väldigt roligt att jobba med Wings. Jag älskar att jobba med hockey och det känns spännande att vara tillbaka här i denna roll. Förutsättningarna för A-laget ser bra ut båda vad det gäller spelare och tränare. Jag ser fram mot att sätta en röd tråd i Wings arbete, säger Björn Danielsson.

defacto_helsida
connys_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

julmarknad_2022
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
connys
nrh
ridskola_2020_outsider