vintermarknad_pan
Foto: Lifelab

Dagsböter för falskt covid-19-test

En man från Södermanland döms för att ha visat upp ett falskt negativ covid-19-test i samband med utresa från Arlanda.

centrum_artikel_host

Det var i februari i år som mannen i samband med en utresa visade upp en qr-kod i incheckningen. Koden gick dock till en helt annan person som hade testat sig negativ för covid-19. Mannen uppgav i rätten att han inte reflekterade att det var fel namn i intyget, han hade inte betalat en resa på 4500 och taxi till Arlanda på 1000 kronor om han misstänkt att testet inte var hans. Den aktuella kliniken uppger att han inte testat sig vid det aktuella tillfället. Han döms nu för brukande av falsk urkund till villkorlig dom och dagsböter på totalt 2000 kronor.

advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
marknaden_outsider
nrh