eldsjal2024_pan

Cykelrensning på Märsta station

Sigtuna kommun kommer under december att ta bort cyklar som stått vid Märsta station en längre tid.

centrum_artikel_host

Övergivna cyklar ska plockas bort från Märsta station. Arbetet startar i december och man märker upp cyklar som man tror saknar ägare. Efter 14 dagar kommer märkta cyklar som ingen plockat upp att flyttas till Östra Bangatan där kommunen har en uppställningsplats.
– Vi gör den här åtgärden för att mängden vad det verkar övergivna cyklar nu är många. Förutom att det är svårare att hitta plats att ställa sin cykel försvårar de städningsarbetet och det kommande snöröjnings- och halkbekämpningsarbetet, säger Lena Millqvist, arbetsledare för trafikdrift, Sigtuna kommun, i ett uttalande

mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

spedition_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host