kyrka_advent _pan

Cykelrensning på Märsta station

Sigtuna kommun kommer under december att ta bort cyklar som stått vid Märsta station en längre tid.

centrum_artikel_host

Övergivna cyklar ska plockas bort från Märsta station. Arbetet startar i december och man märker upp cyklar som man tror saknar ägare. Efter 14 dagar kommer märkta cyklar som ingen plockat upp att flyttas till Östra Bangatan där kommunen har en uppställningsplats.
– Vi gör den här åtgärden för att mängden vad det verkar övergivna cyklar nu är många. Förutom att det är svårare att hitta plats att ställa sin cykel försvårar de städningsarbetet och det kommande snöröjnings- och halkbekämpningsarbetet, säger Lena Millqvist, arbetsledare för trafikdrift, Sigtuna kommun, i ett uttalande

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out