centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Cykelolycka vid Ölsta

En cykelolycka inträffade på 263:an vid Ölsta efter att två cyklister kommit för nära varandra under en cykeltur och krockat: - En cyklist har ont i bröstet och den andra har slagit ut tänder, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Ett större cykelsällskap cyklade på 263:an mot Sigtuna vid 14-tiden. Två av cyklisterna kom för nära varandra och hakade ihop med cyklarna och föll mot asfalten.
– De har rasat av cykeln i hög hastighet, säger Christer Wahlström, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral.

Förda till sjukhus
Båda cyklisterna skrapade sig i marken och fördes till sjukhus med ambulans. Förutom skrapsår så hade den ena cyklisten ont i bröstet efter fallet och den andre cyklisten hade bland annat slagit ut tänder, enligt Sven-Erik Olsson på Polisens regionledningscentral.
– De har också slagit i huvudet men båda hade hjälm, man tog med sig båda till sjukhus och de var vakna och talbara, säger Christer Wahlström.

Under räddningsarbetet valde brandkåren att stoppa all trafik förbi olycksplatsen:
– Vi har stängt av där så det påverkar trafiken en hel del, vi väntar tills ambulansen är klara på platsen, sa Wahlström vid 15-tiden.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
klara_outsider
fritidsbanken_outsider