helsida_bostad
Foto: Johan Linhart/Pressbild

Cykeleliten intar Arlandastad

Cykel-SM går i Arlandastad denna helg: - Arlanda är lättarbetat mot att vara inne i stan och vi är glada över att kunna få till ett linje-SM under rådande omständigheter, säger Göran Mattsson, Ordförande och tävlingsansvarig CK Upsala.

centrum_artikel_host

CK Uppsala skulle arrangera SM i Uppsala detta år. Nu har man valt att lägga det i Arlandastad på Arlandastad test track. Det blir bland annat Kortdistans-SM och Para-SM som normalt körs i samband med SM-veckan i Halmstad. 100 herrar är anmälda till seniorklassen medan paracyklisterna kör linjemästerskap. Tävlingarna kommer dock att arrangeras helt utan publik.

pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
toppbanner
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
arbete_outsider