eu_valet_panorama
Foto: Pressbild

Croatia Airlines expanderar på Arlanda

Croatia Airlines expanderar på Stockholm Arlanda Airport inför sommaren 2024 genom att lansera en ny direktlinje till Zagreb, Kroatiens huvudstad.

centrum_artikel_host

Den nya linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan och bidra till att ytterligare stärka förbindelserna mellan den svenska huvudstaden och Kroatien. Swedavias direktör för marknad och försäljning, Charlotte Ljunggren, välkomnar expansionen och betonar vikten av att möjliggöra för människor att mötas oavsett syfte.

Kroatien är ett populärt resmål och tillägget av Zagreb till Arlandas destinationer förväntas uppskattas av många resenärer. Slaven Žabo, direktör för kommersiella divisionen på Croatia Airlines, ser fram emot att erbjuda den snabbaste förbindelsen mellan Stockholm och Zagreb och uttrycker förväntan om att fler svenskar kommer att utforska Kroatiens natur och kultur. Den nya linjen kommer att börja trafikeras den 20 maj och kommer att använda ett A319 flygplan.

seniormassa_pan

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
mp_eu_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
eu_valet_outsider