nationaldagen_pan
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Covidfallen fortsätter öka bland länsborna

Mellan 20-26 juli har över 1100 stockholmare smittats av covid-19 i de 26 kommunerna. En markant ökning.

centrum_artikel_host

Det har skett en markant ökning av covid-19-fall under förra veckan till och med måndagen. 1126 stockholmare har provtagits med covid-19 och 34 uppges vara i behov av sjukvård enligt Region Stockholm. Ingen har dock rapporterats avliden. Vecka 29 visar på 1014 fall på Regionnivå, kommunala siffror kommer under torsdagen.

Det är en ökning i Region Stockholm för femte veckan i rad, dock har Sigtuna kommun ingen större ökning utan antalet smittade ligger mellan 6-10 den senaste månaden.
– Var och en av oss har möjlighet – och ansvar – att bidra till att smittspridningen åter minskar. Det kan du göra genom att vaccinera dig, säger Maria Rotzén Östlund, smittskyddsläkare i Region Stockholm.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
connys
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider