eldsjal2024_pan

Covidfallen fortsätter minska kraftigt

Antalet fall av covid-19 minskade kraftigt i Region Stockholm förra veckan.

centrum_artikel_host

Förra veckan var det 40 procent färre smittade av covid-19 än veckan dessförinnan. Mellan 21-24 maj konstaterades 1269 nya fall av covid 19 och sedan 21:a maj har ytterligare elva rapporterats avlidna med covid-19.
– Jag hoppas att det också kommer att avspegla sig i sjukvårdsbehovet för patienter med covid-19. Nu behöver sjukhusen utföra uppskjuten vård som inte kan vänta till efter Det är viktigt att vi alla fortsätter att följa råd och rekommendationer tills tillräckligt många i samhället är vaccinerade, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Under hela vecka 20 var det 3393 nya fall, under vecka 19 5602. I Sigtuna kommun var det strax över 100 för vecka 19. Siffrorna för vecka 20 i Sigtuna kommun kommer på torsdag.

connys_helsida
storemore_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
spedition_outsider
connys
storemore_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out