nationaldagen_pan

Covid-läget ännu värre denna vecka

Covid-läget i länet är värre denna vecka än föregående, nu är det 4762 nya fall som konstaterats under de senaste fyra dagarna.

centrum_artikel_host

Region Stockholm uppger att 4762 nya fall av covid-19 konstaterats i regionen de senaste fyra dagarna, det är en kraftig ökning jämfört med den senaste rapporten från i torsdags. Siffrorna på kommunnivå kommer först på torsdag då Sigtuna kommuns siffror presenteras.

Nästan 400 personer vistas för covid-19 på något av regionens sjukhus, en kraftig ökning de senaste fyra dagarna. Ytterligare en person med covid-19 har avlidit sedan 6:e november.

Vecka 45 genomfördes även 42 000 tester för pågående covid, nästan var fjärde visade sit vara positiv, vilket är en markant höjning jämfört med vecka 44. Det kan vara problem med tidsbokning för pågående covid, om trycket blir fört stort så pausas beställningarna. Dock är det fortsatt bra tillgång på antikroppstester.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
connys
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna