Foto: Marie Ullnert/Sahlgrenska

Coronaläget: Fyra nya fall

Vecka 38 visar att fyra nya fall av covid-19 registrerats i kommunen.

centrum_artikel_host

För andra veckan i rad är det fyra nya corona-fall i kommunen. Senaste månaden rör det sig om femton fall i kommunen. Det är oklart om någon avlidit till följd av sjukdomen. På regionnivå är det 130 nya fall men inga dödsfall sen förra veckans rapportering. Inga nya intensivvårdsfall har rapporterats. Totalt har 2402 personer i länet avlidit till följd av covid-19.

defacto_helsida
connys_helsida
slottsby_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
joes_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna