eldsjal2024_pan

Coronafallen sjunker till under 200

Coronafallen i kommunen minskade för vecka 14 men är fortfarande kvar på en hög nivå.

centrum_artikel_host

Folkhälsomyndighetens siffror över covid-19-fall i kommunerna visar att Sigtuna kommun hade 184 fall för vecka 14, det är en minskning från 248 veckan innan. 3773 kommuninvånare har provtagits med covid-19 under hela pandemin sedan vecka 10 förra året. Sjukdomsfallen per 10 000 invånare är 38 stycken.

I jämförelse med exemplevis Väsby har det varit färre fall under ”tredje vågen”. Dock hade Väsby högre siffror under andra vågen än i Sigtuna kommun. Väsby ligger på 34 fall/10 000 invånare, alltså lite färre än i Sigtuna. Totalt i Väsby har 3762 personer konstaterats smittade.

steningekompani_helsida
aldreomsorg_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

connys_helsida
storemore_helsida
spedition_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
stentekompani_outsider
spedition_outsider
storemore_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host