moderat_pan_nov
Foto: Norrtälje kommun

Coronafallen ökade förra veckan

Sigtuna kommun noterade 28 nya coronafall för vecka 39 vilket är 6 per 100 000 invånare, en relativ hög siffra.

centrum_artikel_host

I jämförelse med resten av riket har Sigtuna relativt många covid-1-fall per 100 000 invånare. Totalt 6/100 000. Vaxholm var den kommunen i länet med flest fall per 100 000 invånare med 18. I Sigtuna kommun var det 28 nya fall och under pandemin har nu 4909 kommuninvånare testats positivt med viruset, vilket motsvarar 9,9 procent av befolkningen. 113 kommuninvånare har avlidit med covid-19 som märsta.nu rapporterade tidigare i veckan.

I Region Stockholm var det 1322 fall för vecka 39, tre vårdas på intensiven och fyra har rapporterats avlidna med covid-19. Totalt har 4420 stockholmare avlidit med covid-19.

defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
swedol_outsider