nationaldagen_pan
Foto: Norrtälje kommun

Coronafallen ökade förra veckan

Sigtuna kommun noterade 28 nya coronafall för vecka 39 vilket är 6 per 100 000 invånare, en relativ hög siffra.

centrum_artikel_host

I jämförelse med resten av riket har Sigtuna relativt många covid-1-fall per 100 000 invånare. Totalt 6/100 000. Vaxholm var den kommunen i länet med flest fall per 100 000 invånare med 18. I Sigtuna kommun var det 28 nya fall och under pandemin har nu 4909 kommuninvånare testats positivt med viruset, vilket motsvarar 9,9 procent av befolkningen. 113 kommuninvånare har avlidit med covid-19 som märsta.nu rapporterade tidigare i veckan.

I Region Stockholm var det 1322 fall för vecka 39, tre vårdas på intensiven och fyra har rapporterats avlidna med covid-19. Totalt har 4420 stockholmare avlidit med covid-19.

mp_helsida_eu
seniormassa_pan
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

seniormassa_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
nationaldag_outsider