moderat_pan_nov

Coronafallen fortsätter ner – 50 nya fall förra veckan

Antalet coronafall i kommunen fortsätter ner och har på bara tre veckor minskat mycket kraftigt.

centrum_artikel_host
FHM rapporterar att det för vecka 7 i kommunen var 50 coronafall, den lägsta siffran sedan vecka 48 förra året. Dock så testas det inte i lika hög grad längre. Totalt under pandemin uppgår antalet fall i kommunen till 9973 stycken. I hela länet var det drygt 3500 nya fall.
FHM har även ändrat sina data och redovisar inte längre det totala antalet fall under pandemin utan för 2020-2021 är det ett fall per individ och 12-månaders period. Från 2022 redovisas nytt fall om det gått sex månader för samma individ innan tidigare infektion. Det gör att antalet fall kraftigt minskat i samtliga län och kommuner.
defacto_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Nyheter EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

moderat_pan_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
humbacken_outsider
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider