eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskandar

COOP öppet igen

Efter mer än tre dagars stängning har COOP nu öppet igen.

centrum_artikel_host

COOP slog upp portarna på måndagskvällen efter IT-attacken som tvingade matjätten till nationell stängning sedan i fredags. Två hela dagar hade COOP stängt på grund av en IT-attack som drabbade inte bara COOP utan även företag i utlandet. På tisdagen öppnar COOP som vanligt klockan 07.00.

storemore_helsida
centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Nyheter Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Mamman i rätten: Försvunnet barn är rykten

Nyheter Förra veckan rapporterades om ett misstänkt mord på spädbarn. I samband med att pappan delgavs misstanke för grovt narkotikabrott så blev familjens två barn omhändertagna enligt LVU. Mamman till barnen menar i rätten att det misstankarna om mord på spädbarn enbart är rykten eftersom hon varken varit gravid eller fött ett barn.

1 april: Ingen linbana i kommunen

Nyheter märsta.nu vill bara klargöra att nyheten om linbanor som vi delade tidigare, ja, det var faktiskt bara ett aprilskämt. Inga linbanor på gång än, tyvärr!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
spedition_outsider