eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild

Comfort Hotel Arlanda prisades

Nya Comfort Hotel Arlanda prisades den gångan helgen på Choice Vinterkonferens.

centrum_artikel_host

Årligen samlar Choice 3000 anställda inom koncernen för Vinterkonferensen. Där utses vinnare i olika kategorier inom Choice-Kedjan. En av vinnarna blev Comfort Hotel Arlanda som utsågs till Årets Comfort Hotel. I somras tog de dessutom hem pris som Comfort Hotel of the year och 2020 för New hotel of the year.
– De sista två åren har varit allt annat än enkla för alla i hotell- och restaurangbranschen, så därför smakar det extra gott att återigen kunna ta hem priset för Comfort Hotel of the Year 2022, säger hotelldirektör för Comfort Hotel Arlanda Airport, Jostein Rajala.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

storemore_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

connys_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida
aldreomsorg_helsida
pantamera_avc_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
spedition_outsider
centrum_outsider_host
connys
storemore_out