moderat_pan_nov
Jenny Åkerber, VD och ägare på ColoramaFoto: Insändarbild

Colorama lanserar inredningsstudio

Colorama i Arlandastad lanserade i veckan inredningstjänster under namnet Designstudion.

centrum_artikel_host

I år firar Colorama Arlandastad tio år och man passar på att lansera inredningstjänsten Designstudion. Jenny Åkerberg äger Colorama och berättar att det alltid varit fokus på kundens behov för att skapa harmoni mellan färg, golv, textiler, tapet och möbler.
– Att inreda ska vara ett nöje och vi vill hjälpa alla att göra val som håller i längden. Hos oss finns allt kunden behöver för att försköna tak, väggar och golv. Därtill är all personal är erfarna och ser till att du får rätt produkt för dina behov – även kontakt med en lokal hantverkare som kan hjälpa dig få allt på plats om så önskas, säger Jenny Åkerberg.

Therese Forss är inredningsdesigner som är på plats i Designstudion och kommer ge skräddarsydda lösningar. I samband med inspirationskvällen i veckan så invigdes studion samtidigt som man uppdaterat butiksmiljön för ytterligare inspiration och möjlighet för kunderna att boka möten.

centrum_host_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

agy_oppethus

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

moderat_pan_helsida
dackskifte_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
connys
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider