moderat_pan_nov
Personal på Clarion Hotel ArlandaFoto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel Arlanda nominerad till Näringslivsgalan

Clarion Arlanda har nominerats till Årets Hållbara företag i Näringslivsgalan som hålls 12:e april på Arlanda.

centrum_artikel_host

Näringslivsgalan som håll på Arlanda för kommunens företag och företagare 12:e april har släppt en av de nominerade till Årets hållbara företag där Clarion Hotel Arlanda är en av de som kan vinna. Priset delas ut till det företag som visar en hållbar tillväxt och tar ansvar för ett långsiktigt hållbart samhälle.
– Att bli nominerad i en sådan fin och viktig kategori känns otroligt bra. Det är en bekräftelse på att vi gör helt rätt saker. Vårt hållbarhetsarbete är från hjärtat och har gjort skillnad för många människor, det tror vi bidrar till nomineringen, säger hotellets VD Pernilla Johansson i ett pressmeddelande.

Galan kommer att utse vinnare för Årets företagare, Årets inspiratör/Eldsjäl, Årets besöksnäring och Årets nyetablering.

advent_kyrka_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

moderat_pan_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider