defacto_pan2020
Foto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion firar tio år med fest

Clarion Hotel Arlanda firar tio år med en jubileumsfest.

centrum_artikel_host

I november har det gått tio år sedan Clarion Hotel Arlanda slog upp portarna, det firas med en fest 5:e november. Bland annat har Andreas Lundstedt från Alcazar bjudits in tillsammans med Le Krasch, Patrik Jean samt andra artister.
– Efter ett par pandemi-år vill vi slå på stort och fira att vi har funnits på flygplatsen i 10 år. Vad passar då bättre än att bjuda in till en fest som går i resandets tecken där vi får ge tillbaka till alla er som bott hos oss, konfererat hos oss eller bara tagit ett glas i väntan på nästa flight. Ni är ALLA välkomna lördagen den 5 november, så sparkar vi igång nästkommande 10 år, säger Björn Callin, Hotelldirektör på Clarion Hotel Arlanda Airport

centrum_host_helsida
dack_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida
defacto_helsida
idol 2022

Albin föll i finalen

Kultur & Nöje Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Kultur & Nöje Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

Eatery hade bästa räkmackan

Kultur & Nöje Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
joes_outsider