moderat_pan_nov
Foto: Clarion Hotel Arlanda

Clarion firar tio år med fest

Clarion Hotel Arlanda firar tio år med en jubileumsfest.

centrum_artikel_host

I november har det gått tio år sedan Clarion Hotel Arlanda slog upp portarna, det firas med en fest 5:e november. Bland annat har Andreas Lundstedt från Alcazar bjudits in tillsammans med Le Krasch, Patrik Jean samt andra artister.
– Efter ett par pandemi-år vill vi slå på stort och fira att vi har funnits på flygplatsen i 10 år. Vad passar då bättre än att bjuda in till en fest som går i resandets tecken där vi får ge tillbaka till alla er som bott hos oss, konfererat hos oss eller bara tagit ett glas i väntan på nästa flight. Ni är ALLA välkomna lördagen den 5 november, så sparkar vi igång nästkommande 10 år, säger Björn Callin, Hotelldirektör på Clarion Hotel Arlanda Airport

idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

moderat_pan_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

centrum_host_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

defacto_helsida
agy_oppethus

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider